Mat

Kantinedrift

Vi driver kantinen til Stavanger kommune i Olav Kyrresgate 23. Der har vi et bredt tilbud av brødvarer, salatbar, påsmurt og varm mat. I kantinen har vi fokus på produkter som våre gjester ønsker, kvalitet og service.

Miljø

Kantinen i Olav Kyrres Gate 23 jobber hardt for å leve opp til Stavanger Kommunes klima og miljøplan. Vi har i fra 2020 sluttet å bruke engangsemballasje/plastbestikk til bruk i kommunens lokaler, bygg og virksomheter. Vi har fremdeles tilgjengelig emballasje til take away, men oppfordrer våre kunder heller til å sette seg ned i våre lokaler å nyte maten hos oss.

Møtemat og catering

Kantinen leverer møtemat og catering til kommunens lokaler og til private arrangement.

Vi gir 20% rabatt ved bestilling på e-handel. https://stavangerkommune.sharepoint.com/sites/Anskaffelser/SitePages/ehandel.aspx

Hvis du trenger litt hjelp til å bestille på e-handel kan du se på denne guiden. https://stavangerkommune.sharepoint.com/sites/Anskaffelser/Delte%20dokumenter/ehandel/Kantinen%20i%20OK23%20bestilling.pdf

Lunsj i kantinen

Til lunsj har vi et bredt tilbud av påsmurt, wraps, brødvarer, salatbar og varmmat. Det er alltid minst en suppe og en varmrett tilgjengelig i lunsjen. Hvis du ønsker daglig «snap» med dagens meny, må du følge «KANTINENOK» på Snapchat. Lunsjen holder åpen fra 10.30 til 12.30.

For spørsmål om bestillinger kan kantinen nås direkte på:

Telefon: 97758039
E-mail: ordrekantineok23@stavanger.kommune.no

Kontaktperson

Magne Christensen

Magne Christensen

Konst. leder kjøkken og kantine

Telefon 51 91 47 70
Direkte linje 51 91 47 93
magne.christensen@stavanger.kommune.no