Matleveranser

SBD – kjøkken er en avdeling i Stavanger byggdrift KF.
Vi betjener de kommunale sykehjemmene i Stavanger kommune med middag og
kolonialvarer til tilberedning av alle døgnets måltider.

Vi driver også kantinen til Stavanger kommune i Olav kyrresgate 23. 

Vi bruker sous vide og kok/kjøl metodene i vår middagsproduksjon.

Maten blir da hurtig nedkjølt og oppbevares på kjølelager i 0 – 4 grader.
Produksjonsmetoden gjør at nyttige mineraler og vitaminer tas vare på og en kan redusere salttilsetningen.

Middag leveres ut til våre kunder 3 ganger pr. uke. Den sendes kald og sluttilberedes på det enkelte sykehjems postkjøkken

Vi er en dedikert gruppe av fagfolk som lager mat med stolthet.
I tillegg leverer vi også til bydelssenter, barnehager, og er åpne for mer.

SBD Kjøkken telefon  404 01 572

Kjøkkensjef

Karl Svela

Telefon 51 84 23 10

Mobil 959 33 786

Ta kontakt med kjøkkensjefen.

eller karl.svela@stavanger.kommune.no