Mat

Stavanger Byggdrift betjener flere av de kommunale sykehjemmene i Stavanger med middag og kolonialvarer til tilberedning av alle døgnets måltider.

Vi produserer mat som sous vide i vår middagsproduksjon. Det vil si at vi produserer maten ferdig og deretter hurtig nedkjøler den. Maten leveres deretter ut til våre kunder 3 ganger pr. uke. Den sendes kald og sluttilberedes på det enkelte sykehjems postkjøkken.

I vår kantine i Olav Kyrresgate serverer vi lunsj for ca 120 personer daglig. Der kan du alle ukedager kjøpe varm- og koldt mat i mellom kl 1030 og 1230. Du kan følge oss på Snapchat under «kantinenok»

Stab:

Leif André Pedersen, Leder for kantine og sentralkjøkken, tlf 90829977

Karl Svela, Kjøkkensjef, ordre og innkjøp av varer tlf 404 01 572

Magne Christensen, Prosjektleder Måltidsopplevelse, tlf 926 41 119

Inger Ånensen, Kantineleder Olav Kyrres gate 23, tlf 977 580 39

Vi er i tillegg 6 kokker (alle med fagbrev) og 8 assistenter/ Kantinemedarbeidere.

Ordre; telefon  404 01 572 eller sbd.kjokken@stavanger.kommune.no